Selecteer een pagina

Diensten

HORECAPORTIER

Horeca beveiliging inhuren voor uw trendy club, kroeg, chique eetgelegenheid of feesttent. Bij Re-act zorg en veiligheid zorgen we voor de inzet van ervaren en gediplomeerde horecabeveiligers voor elke type gelegenheid of bedrijfsevenement

* Gastheren & portiers
Onze horecabeveiligers staan aan de deur, lopen controlerondes en geven uitvoering aan het geldende deur-beleid, waarbij ongewenste personen de toegang wordt ontzegd en gewenste bezoekers een prettige binnenkomst ervaren.

Geschikte en ervaren horecabeveiligers handelen zoals het hoort altijd vanuit rust en respect. Zij stellen zich op als vriendelijke gastheer of gastvrouw met een heldere duidelijke communicatie en servicegerichtheid richting bezoekers en uw horecapersoneel.

Onze horecabeveiligers zijn in staat alle soorten situaties te overzien en kunnen direct ingrijpen wanneer zich ongewenste fysieke bedreigingen voordoen. Bezoekers die andere bezoekers of uw personeel lastig vallen kunnen rekenen op streng toezicht en indien nodig worden ongewenste raddraaiers naar de uitgang begeleid.

ZORGBEVEILIGING

Het managen van de veiligheid van uw zorgpersoneel, cliënten, en bezoekers kan een grote uitdaging zijn. Niet alleen kost het tijd en energie, maar het vergt ook een efficiënte planning. Zeker nu er een tekort in de zorg is, kampen veel medewerkers met een (te) hoge werkdruk en groeit het ziekteverzuim.

Tegelijkertijd kan uw zorgpersoneel te maken krijgen met emotionele situaties die samengaan met agressie, onmacht, onbegrip en soms zelfs fysiek geweld en ongewenst gedrag. Helaas komen de laatste twee steeds vaker voor. Dit alles maakt het garanderen van de veiligheid alleen maar lastiger.

Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen voor zorgbeveiliging, om de veiligheid van medewerkers, cliënten, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen. U wilt immers dat uw zorginstelling rust, veiligheid en gastvrijheid uitstraalt.

 

Evenementen BEVEILIGING

Onmisbaar op elk evenement
Evenementenbeveiliging is een fundamenteel onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en mensenmassa’s is belangrijk om een evenement succesvol te laten verlopen. De professionele evenementenbeveiligers van Re-act zorg en veiligheid werken vriendelijk, adequaat, accuraat en weten aan te voelen wanneer ze moeten optreden of juist op de achtergrond moeten blijven.

Met hun jarenlange ervaring helpen ze mee aan de veiligheid tijdens popfestivals, muziekevenementen, sportevenementen, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Om extra veiligheid te garanderen, bieden we de verschillende aanvullende beveiligingsdiensten aan

OBJECTBEVEILIGING

Onze taken stemmen we af op uw wensen
Objectbewaking: Wie rustig wil slapen laat bewaking van zijn bedrijf en/of terrein tijdens de nacht en het weekend aan deskundigen over. Re-act zorg en veiligheid zorgt voor deskundig, betrouwbaar personeel dat buiten kantooruren uw pand bewaakt. Bedrijven met een meer dan gemiddeld kwetsbaarheid kunnen op dit punt gebruik maken van een permanente bewaking via Re-act zorg en veiligheid. Dus ook overdag, wanneer met kritische eisen stelt aan toegangscontroles en soms zelfs moet worden overgegaan naar visitatie.

Objectbeveiliging omvat meerdere toezichtshoudende taken met een preventief karakter. Deze taken kunnen verschillen van het ontvangen van bezoekers tot brand- en sluitrondes. Het takenpakket van onze beveiligingsbeambten wordt inhoudelijk afgestemd op uw wensen.
Vanzelfsprekend wordt van elke dienst een rapport opgemaakt ter inzage voor de verantwoordelijke personen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.